Pozdravljeni ljubitelji morja in vetra…

Savinjska regata 2015

.

« 1 of 98 »

        Jadralni klub Savinja

        Rečica ob Savinji 139

        3332 Rečica ob Savinji

        email: jk.savinja@gmail.com

        mobitel: 040 515 444

 

  1. Savinjska regata 2015

 

v organizaciji Jadralnega kluba Savinja in Jadralnega kluba Biograd

 

Termin: od sobote 24.10. do torka 27.10.2015

Pravila: regata bo potekala skladno z regatnimi pravili ISAF 2013-2016, po pravilniku za razred “Krstaš HJS«, posebnih predpisih za varnost HJS-a, razpisom regate, navodili za jadranje in uradnimi obvestili regatnega odbora. Navodila za jadranje bodo razdeljena na skiperskem sestanku na dan regate.

Sodniška ekipa: regato bosta vodila in sodila mednarodno uveljavljena regatna sodnika Baltazar Morožin – Balde in pomočnik sodnika Bojan Gerič, ki bo vodil tudi logistiko regate. Direktor regate je Gorazd Zdolšek.

Jadrnice: regata bo potekala na jadrnicah Bavaria 36, 04/05. Jadrnice bodo opremljene s špinakerji le na željo posamezne ekipe. Jadrnice bodo na razpolago za check-in v soboto 24.10.2015 od 12h dalje. Običajno so jadrnice pripravljene že pred dogovorjeno uro zato priporočamo, da ste v marini vsaj uro prej. Barke morajo biti v matično marino vrnjene za check-out v torek 27.10.2015 do 14h.

Program regate:

sobota 24.10.2015: prevzem bark in individualni trening ekip na poti proti Kornatom. Ob 18.30h srečanje ekip v marini Piškera na Kornatih. Ob 19h večerja v restavraciji.

nedelja 25.10.2015: zajtrk ob 8h v restavraciji, skiperski sestanek ob 9h in razdelitev štartnih številk. Štart prvega plova okoli 11h oz. po navodilih regatnega odbora in sodniške ekipe. Štart drugega plova je 20min po prihodu zadnje barke čez ciljno črto. Ob 19h večerja. Po večerji razglasitev rezultatov in podelitev prvih dveh kompletov pokalov za prva tri mesta vsakega plova.

ponedeljek 26.10.2015: zajtrk ob 8h v restavraciji, skiperski sestanek ob 9h. Štart tretjega plova okoli 11h oz. po navodilih regatnega odbora in sodniške ekipe. Štart četrtega plova je 20min po prihodu zadnje barke čez ciljno črto. Ob 19h večerja. Po večerji razglasitev rezultatov in podelitev pokalov za prva tri mesta 3. in 4. plova, podelitev pokalov za prva tri mesta v skupnem seštevku, podelitev pokala za najboljšo žensko ekipo, podelitev prehodnega pokala in glavne nagrade za najboljšo ekipo v skupnem seštevku. Po večerji glasbeno presenečenje.

torek 27.10.2015: zajtrk ob 8h v restavraciji ob predhodnem naročilu. Vračanje bark v matično marino do 14h, check-out in pot domov.

Gostinske usluge: večerja sobota (ribja predjed, ribja plošča, solata, sladica, 3dcl vina na osebo), zajtrk nedelja (klasični zajtrk), večerja nedelja (mesna predjed, mešano meso, solata, sladica, 3dcl vina na osebo), zajtrk ponedeljek (klasični zajtrk), večerja ponedeljek (ribja predjed, ribja plošča, solata, sladica, 3dcl vina na osebo).

Ekipe: na regato je prijavljenih 7 ekip

»Loghouse«, skiper Robert Prušek, barka iz marine Pirovac

»Biomasa sailing team«, skiper Primož Zvir, barka iz marine Sukošan

»SAM Nazarje«, skiper Milan Klemenčič, barka iz marine Pirovac

»Savinja je zakon-Kamp Menina«, skiper Boštjan Gačnik, barka iz marine Pirovac

»Binik in Limon’ce«, skiper Stanko Kolar, barka iz marine Pirovac (ženska ekipa)

»Lufterji«, skiper Boštjan Podlesnik, barka iz marine Sukošan

»Beli zajec«, skiper Sašo Jeraj, barka iz marine Biograd

Prijava na tečaj
Vaše ime in priimek: (obvezno)

Podjetje:

Vaš e-naslov: (obvezno)

Telefonska številka:

Zadeva:

Vaše sporočilo:

captcha

Vnesite varnostno kodo:

Sponzorji